JAVILA SE IZ RATNOG IZRAELA Naša odbojkašica je prošla "Oluju", a sada je poslala moćnu poruku

07:47 | 09-10-2023

Ostali sportovi 0

Ovo je baš strašno...

Marta Drpa
Alo/Marko Metlaš

Nekadašnja odbojkaška reprezentativka Srbije Marta Drpa (34), igračica Makabija iz Haife, oglasila se na društvenim mrežama dok u Izraelu traje rat! Bivša odbojkašica Crvene zvezde, Železničara iz Lajkovca i subotičkog Spartaka, kao i povremena reprezentativka Srbije, postala je veoma važnu poruku porodici, prijateljima, ljubiteljima odbojke i svima koji se brinu za situaciju u Izraelu nakon što su jedinice Hamasa započele rat na teritoriji te zemlje.

Devojka koja je svojevremeno kao izbeglica napustila rodni Knin i preselila se u Srbiju svesna je koliko je rat užasna stvar, pa sada ima želju da se situacija u Izraelu i njegovoj okolini smiri. 

- Hvala vam svima koji ste se javili u ogromnom broju. Danas je jako tužan dan za Izrael. Za mene, trenutno je najsigurnije da budem gde sam, u Haifi. Ovde za sad nema sirena ni vazdušnih opasnosti. Život funkcioniše normalno. Imamo zalihe hrane, imamo podrum, spremne smo za svaki scenario. Nadamo se da će se situacija brzo smiriti i da će biti što manje žrtavaporučila je Marta Drpa.

@alo_portal EKSKLUZIVNO ZA ALO! Nole: Volim košarku, ali bolje da se držim reketa! Šampion u društvu šampiona. Novak Đoković ekskluzivno za Alo! sa veličanstvenog dočeka u Beogradu, govori s puno strasti 🎥| D. J. Bužić #alo #alodnevnenovine #novakdjokovic ♬ original sound - Alo_portal

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading