VELIKI SKANDAL Srbin čestitao rođendan Putinu, pa onda dobio otkaz u Estoniji

16:12 | 09-10-2023

Ostali sportovi 0

Rusija je, zbog rata u Ukrajini, tema mnogih važnih vesti, a najnovija stiže iz sveta sporta i u glavnoj ulozi je jedan srpski trener

Vladimir Putin
EPA-EFE/PAVEL BEDNYAKOV/SPUTNIK/KREMLIN / POOL

- Uvažavam svakog, ali niko na planeti ne može da mi govori kako ću da razmišljam. To se zove sloboda govora, to je demokratija. Žao mi je što sam na tu temu doživeo ovo gorko iskustvo - zaključuje "RIA Novosti" svoju vest citiranjem našeg trenera.Nažalost po njega, priča u kojoj se našao - nije se, bar za sada, okončala dobro. 

"Novosti" su prenele ovu priču koja im je javljena od kolega iz ruske novinske agencije "RIA Novosti" i ovako glasi njihova informacija: 

- Treneru dali otkaz jer je čestitao rođendan Vladimiru Putinu. 

DEBAKL FUTSALERA Srbija ubedljivo poražena od Ukrajine

To se desilo Srbinu Vladimiru Jovanoviću u Estoniji.On je trenirao futsal klub Smrsraha iz Vijmse. Direktor ekipe Andrej Golovin izjavio je da je Jovanović dobio otkaz "zbog nekorektnog ponašanja" i tu odluku je "prihvatio s razumevanjem". 

Srpski stručnjak je, sa druge strane, naglasio da svako ima pravo na svoje mišljenje: 

- Uvažavam svakog, ali niko na planeti ne može da mi govori kako ću da razmišljam. To se zove sloboda govora, to je demokratija. Žao mi je što sam na tu temu doživeo ovo gorko iskustvo - zaključuje "RIA Novosti" svoju vest citiranjem našeg trenera. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Tagovi:

Komentari(0)

Loading