JEZIVI DETALJI UBISTVA Lepa unuka selektor Izraela upala u Hamasovu zamku: Iz kreveta otišla pravo u smrt

10:43 | 12-10-2023

Ostali sportovi 0

Svaki rat je jeziv...

Mai Naim
Printscreen/Instagram

Strašne stvari se dešavaju ovih dana u svetu. Među ubijenima je i Mai Naim, unuka bivšeg selektora Izraela Šloma Šarafa, i nećaka Juvala Naima, selektora i trenera Hapoel Rišon Lecion.

Mia, ćerka Anate (ćerke Šlomoa Šarafa) i Ofera (Jvuvalovog brata) je imala samo 22 godine kada je ubijena u subotu u napadu Hamasa. Ona je sahranjena danas na groblju u Gan Haimu. Za medije se posle sahrane oglasio Juval, a prenosi one.co.il.

"Ona je bila dijamant porodice. Život bez nje neće biti isti. Cela familija je slomljena, roditelji, braća, ujaci, nećaci. Deda Šlomo je skroz skrhan."

Juval Naim je otkrio da mlada Mai i nije trebala da bude na koncertu na kome je stradala.

- Uopšte nije trebala da bude na toj zabavi, ali je sudbina takva. Prodala je kartu koju je imala za žurku, u 23.30 već je ležala u krevetu. A onda su je bliski prijatelji ubedili da dođe. Njeni roditelji nisu ni znali da je otišla na žurku, bili su sigurni da je u krevetu. Kada su ujutru ustali, videli su da nije u krevetu. A onda je pozvala u 8.30 časova ujutru i rekla: "Pucaju na mene". Nije imala sreće, već je napustila prostor za zabavu, odvezla se autom prema skloništu u Bariju, ali je kapija bila zatvorena. Ostavila je auto na ulazu i ušla, ali je zapravo upala u zamku. Svi su ušli u skloništa zbog straha od projektila, ali su došli teroristi, bacali granate u skloništa i pucali. Mia je bila pozitivna devojka, svi su je voleli, ona je volela sve, nikad nisi čuo da je podigla glas. Srce me boli, ne mogu da se oporavim od ovoga. Nikada se u životu nisam ovako osećao. Njen osmeh, njen zagrljaj... Bila je nešto posebno - ispričao je Juval o svojoj nećakinji Mii Naim.

 

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading