SRCE DA PREPUKNE Olimpijska šampionka doživela drugi spontani pobačaj, poslala emotivnu poruku

10:24 | 23-10-2023

Ostali sportovi 0

Tužne vesti nam dolaze iz Englekse

Rebeka Adlington
EPA/BARBARA WALTON

Poznata engleska plivačica Rebeka Adlington vodi veliku brobu za potomstvo, a ove nedelje se javila sa tužnom informacijom.

NADA POSLEDNJA UMIRE Evo kako odbojkaši Srbije ipak mogu da se plasiraju na Olimpijske Igre

Ona je drugu godinu uzastopno doživala spontatni pobačaj.

- Zaista nemam reči u ovom trenutku, ali nažalost otišli smo na skener tokom 20. nedelje trudnoće i nisu pronašli otkucaje srca bebe - saopštila je bivša olimpijska šampionka iz Pekinga 2008.

Osvajačica zlata u disciplinama 400 i 800 metara i prva Britanka koja je bila olimpijski šampion u plivanju čak 20 godina, podelila je sa javnošću ovu tužnu vest.

Ona je i prošle godine imala spontani pobačaj u ranoj fazi trudnoće.

- Imala sam anđela, Harpera i rodila se u petak. Držali smo je i proveli smo vreme zajedno. Zauvek ćemo je voleti i pamtiti - napisala je ona.

Rebeka ima dvoje dece, dvogodišnjeg sina Albija i osmonogišnju ćerku Samer iz prethodnog braka sa plivačem Harijem Nidsom.

Ona je u septembru objavila da je trudna nakon što je prošle godine rekla da je kriva za pobačaj.

- Imala sam dvoje dece bez ikakvih problema i nikad mi nije palo na pamet da bi mogla da doživim pobačaj. Možda zvuči naivno, ali očekivala sam neke znakove. Zaista sam se osetila odgovornom za to što se dogodilo, iako to nije bila moja krivica. Pamtim da sam pričala sa doktorom i da mi je rekao da ništa nisam mogla da uradim.

Nakon što se vratila iz bolnice, morala je hitno da bude hospitalizovana zbog sepse, infekcije bubrega i groznice.

 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading