TO NE MOŽE DA BUDE ALIBI Janić razočaran porazom: Ne razmišljamo o Ligi šampiona

16:41 | 27-10-2023

Ostali sportovi 0

Odbojkaški tim Partizana ostvario je prolaz u drugu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona, uprkos porazu od Olimpijakosa rezultatom 1:3

Janić i Atanasijević
Marko Metlaš

Iako su crno-beli postigli jednu pobedu protiv Radnika ranije u kvalifikacijama, njihova igra protiv Olimpijakosa razočarala je trenera Bojana Janića.

– Cilj je ostvaren, ali je ova utakmica zamišljena potpuno drugačije. Trebalo je da mi izgledamo gladni i da se suprostavimo jednoj boljoj ekipi od nas sa mnogo vše baruta, ali nažalost bili smo energetski katastrofa. Ajde, nisu nam igrali Bjelica i Petrović - startni srednji blokeri, pa smo morali da improvizujemo sa Vidakom Cvetkovićem na toj poziciji, ali to ne može da bude alibi za veoma lošu predstavu, dosadnu, mučnu i apsolutno zasluženi poraz – rekao je Janić.

PRVO MI JE PRIŠAO SRPSKI SAVEZ Kubanka bez dlake na jeziku otkrila zašto je izabrala Tursku, a ne Srbiju

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Osim poraza, Janić je istakao i odsustvo Bjelice i Petrovića koji su nedostajali timu zbog povrede i zdravstvenih problema.

– Bjelica je dan pre meča prijavio da ima bol u kvadricepsu, bio je na pregledu. Neko je stanje pred rupturu. Nismo hteli da rizikujemo da ga izgubimo možda na dve, tri nedelje. Ovo se sanira za dva, tri dana. Nažalost, mnogo nam je falio, kao što vidite. A to je još jedna tema za razgovor, da nama fali igrač od 40 godina da energetski pokrene ekipu, to je sramota. Nažalost, nije mogao, nismo hteli da rizikujemo. Plasirali smo se u sledeću rundu - strava.

Još uvek se ne zna sa kim će Partizan još ukrstiti koplja jer ostali kvalifikacioni turniri nisu završeni.

Sledeći turnir održava se od 7. do 12. novembra i domaćin je upravo Partizan. 

– Pa ja mislim da ćemo ga organizovati, samo da vidimo gde. Nemamo još ideju, mislim da je Pionir zauzet. Nadamo se da će gradske, sportske vlasti, ili ko već da nam izađu u susret i da nam ustupe neku halu. Ako ne, biće problem – zaključio je Janić.

BONUS VIDEO: 

@bizportal.rs Novak je na ruku stavio Hublot Big Bang Unico Yellow Magic, novi keramički mode u žuto-crnoj boji. A koliko košta? #NovakĐoković #HublotSat #Tenis #Šampion #LuksuzniSatovi #bizportal #luskuz #novac #nole #djokernole #novakdjokovic #bogati #fyp #fypシ #fypシ ♬ original sound - BizPortal.rs

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading