EVO KOJI BROJEVI VAM MOGU DONETI PRAVO BOGATSTVO

19:07 | 06-11-2023

Ostali sportovi 0

Svakog dana možete da zaradite do 250.000 dinara!

Lucky balls
Promo

Znanje o brojevima nije samo tajna, već suština svih tajni. Brojevi su formula svih formula, koje ukazuju na pravilnost svih pravila. Život često donosi probleme, a numerologija nam pomaže da ih rešavamo. Svaki problem ima svoj broj, a kada znate brojeve svojih problema već ste na pola puta do rešenja, jer na taj način dobijate formule koje vas mogu odvesti do odgovora.

Jedan od takvih brojeva je lični broj. Lični broj neke osobe govori o njenom životnom putu, karakteristikama, ponekad čak i o fizičkom izgledu. Možemo reći da je lični broj jedna mala, zasebna, natalna karta i dobija se sabiranjem cifara iz datuma rođenja i svođenjem na jedan broj.

Na primer, za datum 28. 3. 2019, svođenjem na jednu cifru se dobija Lični broj 7 (2+8+0+3=13, 2+0+1+9=12, 13+12=25, 2+5=7). Često se naziva i sudbinski broj ili broj životnog puta, a može biti od presudnog značaja za sticanje ličnog bogatstva, na sajtu AdmiralBet.rs, jer je od sada aktivan dnevni džekpot, koji svakog dana donosi do 250.000 dinara na igri Lucky Balls.

Ova promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Registracija se može kompletirati u svega nekoliko koraka ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, nakon čega sleduje vreo letnji Bonus dobrodošlice u iznosu od 3.000 dinara, bez depozita, koji je dostupan odmah. Pored toga, igrače očekuje i 100% bonusa do 40.000 dinara na uplatu prvog depozita.

Ne oklevajte, već se upustite u uzbudljivu virtualnu avanturu, odigrajte svoje srećne brojeve i napadnite vrele dobitke, samo na AdmiralBet.rs!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejbsuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading