NAPRAVITE PREDAH I DOPUNITE ADMIRALBET NALOG NA MIHAJLOVIĆ BENZINSKIM STANICAMA Deponujte sredstva na svoj online nalog na preko 70 lokacija širom Srbije

16:41 | 27-11-2023

Ostali sportovi 0

Od sada, pored svog rezervoara, na svim Mihajlović benzinskim stanicama možete dopuniti i svoj AdmiralBet online nalog

admiralbet
AdmiralBet

Na više od 70 lokacija širom cele Srbije svi ljubitelji igre na sreću mogu da izvrše uplatu na svoj nalog, potpuno besplatno i bez provizije, a deponovana sredstva će ti odmah biti na raspolaganju za igru. 

Proces uplate depozita je veoma jednostavan. Sve što je potrebno da uradite kako bi dopunili Vaš AdmiralBet nalog je da saopštite broj naloga, datum rođenja, odnosno prve 4 cifre JMBG-a, i cifru koju želite da uplatite. Nakon toga, kasir će izvršiti uplatu i izdati slip, dok će uplaćena sredstva biti odmah dodata na nalog i spremna za igru.

Ova usluga je dostupna na svim Mihajlović pumpama i dostpuna je svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se izvršiti na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i sjajnih 100% bonusa u iznosu do 40.000 dinara.

Napravite predah od naporne vožnje, svratite do neke od brojnih Mihajlović benzinskih stanica i opustite se uz svoje omiljene slot igre, bogatu sportsku ponudu ili online poker sa pravim protivnicima na AdmiralBet.rs!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:
VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra
Ostali sportovi

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra

15:20

1 maj, 2024

Ostali sportovi

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će nova vlada kada je reč o sportu nastaviti kontinuitet prepoznavanja tog važnog segmenta za zdravlje nacije i da će kroz program Skok u budućnost izvršiti značajna ulaganja u sport, kao i da je predvidjeno da nagrada za svaku zlatnu olimpijsku medalju u Parizu bude 200.000 evra

Komentari(0)

Loading