FOKUSIRANO I AGRESIVNO "Nemačka kažnjava padove protivnika"

15:48 | 08-12-2023

Ostali sportovi 0

Rukometašica Srbije Edita Nuković izjavila je pred meč sa selekcijom Nemačke, da njen ti mora biti fokusiran i agresivan na sutračnjoj utakmici.

Rukometašice Srbije
RSS

 

Rukometašice Srbije poražene su juče od selekcije Poljske rezultatom 22:21 u meču prvog kola Treće grupe druge faze takmičenja na SP.

Srbija je ovim porazom izgubila sve šanse za plasman u polufinale SP. Sutra od 18 časova rukometašice Srbije igraju novi meč na Svetskom prvenstvu, ovog puta protiv Nemačke.

"Nemačka ima čvrstu odbranu sa fizički izuzetno snažnim igračicama. Golmanka im je u formi i trude se da igraju brz rukomet. Ako uspemo da ih usporimo kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici sa Danskom, to može da ih izbaci iz takta i da izgube strpljenje u odbrani. Ako uspemo da se odbranimo u prvih nekoliko brzih napada brzim vraćanjem u odbranu, i svedemo ih na borbu šest na šest, ovo može biti rezultatski neizvesna utakmica. Moramo biti fokusirane i agresvine ali svih 60 minuta jer ovakav protivnik greške i padove kažnjava", izjavila je Nuković za sajt RSS.

Komentari(0)

Loading