Zvezda Formule 1 sakupila 150.000 dolara prodajom kalendara s nagim fotografijama

09:32 | 09-12-2023

Ostali sportovi 0

Botas ko od majke rođen

Valteri Botas
EPA/ALI HAIDER

 

Vozač „Alfa Romea“ u Formuli 1 Valteri Botas prikupio je 150.000 dolara za humanitarnu organizaciju za zdravlje muškaraca „Movember“ pošto je rasprodao kalendar „Bottass 2024“ s fotografijama njegove gole gu*ice!

Štampano je 10.000 primeraka i razgrabljeni su, a pet evra od svakog prodatog primerka išlo je za istraživanje raka prostate.

- Puno vam hvala na podršci u novembru. Uz donacije i kalendare zajedno smo prikupili značajan iznos za „Movember“. Konačne brojke biće objavljene narednih dana, ali govorimo o oko 150.000 dolara prikupljenih sredstava - objavio je Botas putem društvenih mreža.

Botas je ideju za kalendar dobio pošto ga je njegova partnerka i australijska biciklistkinja Tifani Kromvel slikala kako leži nag u potoku u Aspenu.

Upravo je taj snimak postao hit na Instagramu i prodat je u humanitarne svrhe.

- Ljudi su me pitali „Zašto si to uradio? Zašto želiš da pokažeš stražnjicu?“ Ali, kad sam objasnio humanitarni aspekt, shvatili su. Bilo nam je veoma zabavno dok smo snimali te fotografije - rekao je Botas i dodao je njegova majka na početku bila suzdržana.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stanicu.

 

Tagovi:
VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra
Ostali sportovi

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra

15:20

1 maj, 2024

Ostali sportovi

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će nova vlada kada je reč o sportu nastaviti kontinuitet prepoznavanja tog važnog segmenta za zdravlje nacije i da će kroz program Skok u budućnost izvršiti značajna ulaganja u sport, kao i da je predvidjeno da nagrada za svaku zlatnu olimpijsku medalju u Parizu bude 200.000 evra

Komentari(0)

Loading