NOVI TRENUTAK LUDILA Huligani staklenim flašama gađali odbojkašice (VIDEO)

08:47 | 15-12-2023

Ostali sportovi 0

Da li je ovo moguće...

Odbojka
Printscreen

Navijači kluba Imamoglu Beledije iz Adane napali su odbojkašice tima Nicer Hotel Volejbol iz Malatije! Razjareni huligani iz publike su na teren ubacivali staklene i plastične flaše, a jednu odbojkašicu su pogodili u nogu.

Jasno su mogle da se vide njene suze i morala je da joj bude hitno pružena pomoć. Predsednik napadnute ekipe Mesut Karabulut se oglasio odmah nakon ovog incidenta. 

- Vređali su naše igračice i trenere. Publika nije bila normalna, većina su bili muškarci i oni su bacali staklene i plastične boce na njih. Na kraju meča se tribine nisu ispraznile. Nastavili su s uvredama i napadima, a curama nije dozvoljeno do odu u svlačionice. Bacali su sve što su stigli, neki su čak pokušali da dođu na teren da prebiju igračice - istakao je Karabulut.

Naveo je Karabulut da je njegov klub uputio zvaničnu žalbu odbojkaškom savezu, a najavio je da će protiv navijača biti pokrenut i sudski postupak.  Na kraju su prestrašene odbojkašice tima iz Malatije poražene sa 3:0 u setovima. Domaćin je pobedio 25.15, 26:24, 25:17. U svojoj grupi Imamogčlu je sedmi sa 11 bodova, dok je poražena ekipa 10. sa 10 bodova i pet uzastopnih poraza.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading