TO VIŠE NIJE ŠUMAHER Šokantne reči velikog prijatelja slavnog nemca: Imam privilegiju da delim trenutke sa njim, ali...

13:22 | 15-12-2023

Ostali sportovi 0

Isplivali novi detalji o najboljem vozaču Formule 1 svih vremena

Mihael Šumaher
Tanjug/Ap

Mihael Šumaher, koji je osvojio sedam titula, doživeo je tragičnu skijašku nesreću u decembru 2013. koja ga je ostavila u medicinski indukovanoj komi.

O njegovom stanju se mnogo spekuliše, svi bi želeli da čuju ekskluzivu, međutim tek retki prijatelji su zaista imali prilike da vide Šumija od tog jezivog dana na skijanju u Alpima.

Jedan od onih koji povremeno daju informacije medijima je Žan Tod, nekadašnji šef Mihaelu Šumaheru u Ferariju, ali isto tako i porodični prijatelj koji je uz njega bio u najboljim i najtežim trenucima karijere. Sada je za francuski list "L'Ekip" u tek nekoliko reči otkrio šta se to dešava sa čuvenim vozačem Formule 1.

- Mihael je tu, tako da mi ne nedostaje... Ali, to više onaj isti Mihael na koga smo navikli. Drugačiji je, ali o njemu divno brinu njegova supruga i deca. Oni ga štite - kazao je sada Žan Tod koji se trudio da kao i obično ne otkriva previše detalja o svom prijatelju, inače danas 54-godišnjaku koji boravi u svojoj vili u Švajcarskoj: 

- Njegov život je sada drugačiji, ali imam tu privilegiju da delim trenutke sa njim. Na tu temu nema ništa više da se kaže. Nažalost, to mu se desilo pre 10 godina i to više nije onaj Mihael koga smo znali iz Formule 1.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading