DA LI OVAJ MOMAK ZAISTA IMA 16 GODINA? Priredio senzaciju na Svetskom prvenstvu, niko mu ne veruje koje je godište, sada je procurio njegov rodni list (FOTO)

19:02 | 03-01-2024

Ostali sportovi 0

Dokaz je tu, ali...

Pikado
EPA-EFE/DAVID CLIFF

Neverovatni Luk Litler plasirao se u finale Svetskog prvenstva u pikadu. U polufinalu je svladao Roba Krosa, osmog igrača sveta i osvajača ovog turnira iz 2018., sa 6:2 u setovima.

Brojni fanovi pikada poslednjih nedelja raspravljaju o tome kako je moguće da Litler ima samo 16 godina, a izgleda puno starije.

 

 

Pojavile su se i mnoge sumnje, ali sada je na društvenim mrežama procurio Litlerov rodni list. Može se videti da je rođen 21. januara 2007. Litler je na ovom turniru već postao najmlađi igrač s pobedom na Svetskom prvenstvu, a sada je na korak od toga da postane i najmlađi osvajač SP-a.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Sara Sakradžija
Ostali sportovi

NE POSTOJI NIŠTA LEPŠE OD VASKRSA U KRUGU PORODICE Sara Sakradžija za Sport.alo o laskavoj tituli, životu daleko od kuće, srpskim saigračicama i zagonetnom novom klubu

07:55

4 maj, 2024

Ostali sportovi

Sara je za sport.alo sumirala sezonu iza nas, a govorila je i u monotonom životu u hladnom Kazahstanu, igranju sa srpskim saigračicama i zašto to baš često i nije najbolja opcija, otkrila šta misli o laskavoj tituli koju su joj dodelile koleginice, ali i rekla kako će provesti Vaskrs.

Komentari(0)

Loading