PRAZNIČNA AVANTURA SE BLIŽI KRAJU Pokloni će se deliti još samo danas i sutra!

11:40 | 06-01-2024

Ostali sportovi 0

Polako se nazire kraj praznične sezone, što znači da nije ostalo još mnogo vremena da se uživa u zimskim čarolijama

AdmiralBet
AdmiralBet

Ove nedelje se obeležava Božić, dan kada je prema običaju dobro započinjati novi posao, kako bi bili vredni i uspešni do kraja 2024. godine, a sa tim u vidu AdmiralBet je spremio praznični Prize Drop, koji se završava sutra u ponoć.

Naime, do ponoći 7. januara sve ljubitelje slota koji budu igrali Pragmatic slot igre očekuje neverovatnih 1.000.000 dinara, koji će biti podeljeni putem nasumičnih Prize Drop keš nagrada. Svakog dana će biti dodeljeno po 50 keš nagrada, ali to nije sve. U istom periodu se završava i praznični slot turnir, na kojem će se voditi borba za još jednih 1.000.000 dinara, koje će podeliti 100 najbolje plasiranih igrača.

Navedene promocije, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Zaigrajte svoje omiljene slot igre, pokupite vredne nagrade i uživajte u prazničnoj atmosferi uz AdmiralBet!

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra
Ostali sportovi

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra

15:20

1 maj, 2024

Ostali sportovi

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će nova vlada kada je reč o sportu nastaviti kontinuitet prepoznavanja tog važnog segmenta za zdravlje nacije i da će kroz program Skok u budućnost izvršiti značajna ulaganja u sport, kao i da je predvidjeno da nagrada za svaku zlatnu olimpijsku medalju u Parizu bude 200.000 evra

Komentari(0)

Loading