SRBIJA OSTALA BEZ SELEKTORA Toni Đerona nije više na klupi "Orlova" posle debakla na prvenstvu Evrope

15:32 | 19-01-2024

Ostali sportovi 0

Toni Đerona nije više selektor reprezentacije Srbije

Đerona
EPA-EFE/Zbigniew Meissner

Kako je objavio Rukometni savez Srbije, doneta je jednoglasna odluka o sporazumnom raskidu ugovora.

Tim povodom Milena Delić, izjavila je:

- Posle obavljenog detaljnog sastanka sa gospodinom Đeronom, došli smo do zaključka da je u ovom trenutku sporazumni raskid ugovora kompromisno rešenje za obe strane posle upravo završenog olimpijskog ciklusa za mušku seniorsku reprezentaciju Srbije. Zahvalni smo gospodinu Đeroni za sve pozitivno što je uradio za muški srpski rukomet za vreme svog mandata i želimo mu mnogo sreće u budućnosti. Rukometni savez Srbije će ispoštovati sve pravne obaveze definisane ugovorom čije je trajanje zaključno sa junom mesecom. Dalje odluke u vezi sa muškom seniorskom reprezentacijom biće donete u doglednom vremenskom periodu kako bi se u baraž za Svetsko prvenstvo ušlo spremno.

PORAZ OD CRNE GORE SADA JOŠ VIŠE BOLI Mađarska razbila Island, rukometaši Srbije propustili ogromnu šansu za prolaz u narednu fazu

Reči zahvalnosti imao je i Antonio Đerona.

- Nije lako nositi se sa ovom situacijom posle Evropskog prvenstva. Nismo ostvarili svoj cilj i razumljivo je da Rukometnom savezu Srbije treba nova energija pred sve što sledi. Zahvalan sam za sve i svakog u prethodnom periodu. Najviše sam zahvalan svojoj porodici za bezrezervnu podršku. Kolege sa kojima sam radio u stručnom štabu su dale sve od sebe i radile neumorno sve ovo vreme. Igračima se posebno zahvaljujem na poverenju, želji i doprinosu koji je uvek bio maksimalan. Hvala i svim ljudima u Srbiji koji su bili uz nas, a novom stručnom štabu želim još veću podršku i najbolje moguće rezultate.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

 

Komentari(0)

Loading