POMALO IZNENAĐUJUĆI ODGOVOR Čuveni rukometaš osvojio evropsko zlato, dobio pitanje o Novaku, pa ovim rečima iznenadio sve

13:39 | 29-01-2024

Ostali sportovi 0

Možda i najbolji rukometaš svih vremena, Nikola Karabatić, rešio je da stavi tačku na blistavu karijeru po završetku sezone, a nakon osvojenog evropskog zlata u Nemačkoj

Nikola Karabatić
EPA-EFE/CHRISTOPHER NEUNDORF

Francuska je u velikom finalu pobedila Dansku i osvojila zlato, rođeni Nišlija i reprezentativac Francuske, Nikola Karabatić, staviće tačku na profesionalnu karijeru, ali će pre toga odigrati i Olimpijske Igre u Parizu i pokušaće zlatom sa najveće sportske smotre da kruniše bogatu karijeru. 

Nakon pobede, svoje prve utiske izneo je Nikola Karabatić za rukometni portal Handball Balkan.

- Ovo je neverovatno, imaću šta da ispričam unucima i da pogledamo nekoliko utakmica da im opišem kroz kakave sam emocije tada prolazio. Mnogo sam srećan, pošto je u publici bila cela familija, p asmo mogli sve da podelimo nakon meča. Mnogo je lep osećaj, mnogo sam srećan.  

DANCI PALI U PRODUŽETKU Francuska je novi rukometni prvak Evrope

Zatim je jedan novinar na konferenciji za medije konstatovao da je upravo i Novak Đoković govorio koliko ga porodica motiviše, a Karabatić je to prokomentarisao na sledeći način: 

- Naravno da je velika motivacija kada je porodica tu, kada te deca gledaju. Daju ti veliku energiju. Ali ovaj turnir nisam igrao za familiju, za decu, nisam igrao ni za publiku koja nas gleda. Igrao sam za sebe, jer ovo mi je zadnja sezona i to mi je donelo mnogo energije, jer sam znao da je ovo poslednje Evropsko prvenstvo - rekao je Nikola. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Komentari(0)

Loading