NIJE ZA ONE SA SLABIM STOMAKOM Poznati sportista pokazao strašne povrede posle pada (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

08:55 | 30-01-2024

Ostali sportovi 0

Ovo je strašno...

Aleksandar Omot
Printscreen/Instagram

Jedan od najboljih skijaša današnjice, Norvežanin Aleksander Omot Kilde (31) nedavno je doživeo težak pad na spustu u Vengenu, pre dve nedelje. On se polako oporavlja, a povrede koje je doživeo su strašne.

U drugoj nedelji oporavka Aleksander Omot Kilde uspeo da sedi nekoliko minuta bez da se onesvesti, prvi put je uspeo da izađe napolje i prvi put nakon nesreće uspeo je da se istušira! Norvežanin je saznao da će narednih sedam nedelja provesti u kolicima i da će oporavak biti težak, pošto neke funkcije još nisu na nivou pre nesreće.

Omot Kilde je imao nekoliko operacija nakon teškog pada, a na slikama koje je podelio između ostalog se vide i šavovi kojima su ga doktori ušili u bolnici. Na pojedinim fotografijama ima krvi, Aleksander je pokazao i oderotine po telu, a najšokantnija je fotografija na kojoj se vidi golo mesto jednog od najboljih takmičara u zimskim sportovima poslednjih godina prenosi "Mondo".

Kilde je rešio da svoje pratioce redovno obaveštava o procesu oporavka, pa tako na društvenim mrežama iz dana u dan piše šta mu se dešavalo u bolničkoj postelji. Za sada je naveo da se onesvestio kada je pokušao da ode do toaleta, da je osetio najjači bol u životu i da je zahvalan što su ga helikopterom prebacili bliže Insbruku u kojem živi.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading