SVE LEPOTICE LEGENDARNOG VOZAČA Luis Hamilton "gazi" Formulom 1, a ove žene su dokaz zašto čuveni Britanac važi za pravog plejboja (FOTO)

18:51 | 01-02-2024

Ostali sportovi 0

Odjeknula je vest kao bomba da je Luis Hamilton, sedmostruki šampion Formule 1, odlučio da napusti Mercedes i karijeru nastavi u ekipi Ferarija

Šakira i Luis Hamilton
Printscreen/Instagram

Kako je danas preneo španski AS, 39-godišnji Hamilton želi da bude u ekipi koja bi mogla da mu obezbedni konkurentan bolid za osvajanje rekordne osme šampionske titule pre nego što završi karijeru. 

Prethodnih godina spekulisalo se da bi Hamilton mogao da pređe u Ferari, a u Mercedesu se pričalo da su to samo glasine. Prošle godine britanski vozač je produžio ugovor sa Mercedesom do 2025. godine. 

Navodno, po isteku ugovora pridružiće se ekipi Ferarija. 

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Hamilton bi u Ferariju vozio zajedno sa Šarlom Leklerom, koji ima višegodišnji ugovor sa čuvenom italijanskom ekipom, naveo je AS. 

Ferari je poslednji put osvojio titulu u konkurenciji vozača 2007. godine. 

Hamilton u poslednje dve godine nije ostvario nijednu pobedu u Formuli 1, čiji je rekorder sa 103 pobede.

S obzirom da je u žiži javnosti zbog ovog "transfera" u Ferari, prava je prilika da se podsetimo i ljubavnog života Luisa Hamiltona, koji je sve, samo ne dosadan.  

Luis Hamilton važi za velikog plejboja, a osim brojnih titula, u najbržem cirkusu je poznat i kao opasan zavodnik. Neke veze su bile stvarne, a o drugima se samo spekulisalo. U svakom slučaju, bilo je ih je mnogo. 

Prva za koju je javnost saznala bila je Danijel Lojd, manekenka koja je sa njim bila 2002. godine, kada je bio tek na počecima. Veza je trajala samo šest meseci, ali su kasnije priznali da su posle toga ostali u dobrim odnosima. 


Sledeća veza je potrajala znatno duže, od 2003. do 2007. godine. U to vreme, Hamilton se i dalje probijao u svetu automoto sporta, a 2007. godine debitovao je u "najbržem cirkusu", u Meklarenu. Tadašnja devojka mu je bila Džodija Mia, a upoznali su se na studijama u Kembridžu.

Zatim su ga povezivali sa Lotom Hintsom, ćerkom jednog od njegovih mentora, Akija Hintsa, mada je ona tvrdila da su samo prijatelji. I ništa više. Lepa Finkinja je kasnije bila i mis svoje zemlje. 

Vivijan Burkhart je 2007. godine proglašena za Mis sveta, i tada je devojka sa Grenade "zapala za oko" Hamiltonu. Kada su se zabavljali, tokom 2008. godine, Britanac je osvojio i svoju prvu F1 titulu. 

Svakako je najpoznatija, ali i najduža (trajala do 2015.) bila veza sa Nikol Šerzinger, članicom grupe Pusiket dols. 

Posle raskida sa Nikol, spekulisalo se da je Hamilton u vezi sa popularnom pevačicom, Rijanom. Ali nijedno ni drugo, nisu potvrdili da su u vezi. 

SENZACIJA U FORMULI 1 Luis Hamilton napušta Mercedes i prelazi u rivalski tabor

Isti slučaj je bio i sa Ritom Orom. Pričalo se o njihovoj vezi, tokom 2016. godine, ali kao što je rečeno, bez potvrde. 

U isto vreme, mediji su ga povezivali sa mađarskom manekenkom, Barbarom Palvin. Upoznali su se na filmskom festivalu u Kanu. 

Bilo je priče i o Kendal Džener, članicom "klana Kardašijana". Videli su ih zajedno u Kanu i Monaku. 


Još jedna manekenka, Vini Harlou je takođe povezivana sa Hamiltonom. 

Sofija Riči, ćerka poznatog pevača Lionela, takođe je navodno bila u vezi sa F1 šampionom. 


Bilo je i spekulacija da je u vezi i sa Niki Minaž. 

Ali, najveće su bile one spekulacije da je Hamilton u navodnoj vezi sa poznatom kolumbijskom pevačicom Šakirom. 

Međutim, za novogodišnje praznike, osvanula je nova afera, Hamilton je novogodišnje praznike proveo u Brazilu. Paparaci su zabeležili da mu društvo pravi poznata brazilska manekenka Žulijana Nalu, inače reč je o bivšoj devojci Kanjea Vesta. Zbog toga su mnogi smatrali da su u emotivnoj vezi.  

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading