JOKIĆU, TI SI NA POTEZU Aleks Ferguson postao vlasnik najskupljeg konja u istoriji, od ove cifre će vam se zavrteti u glavi

21:02 | 06-02-2024

Ostali sportovi 0

Nikola razmišlja da se konjičkom sportu još više posveti po završetku košarkaške karijere

Jokić i konj
Vladimir Marković

Srpski košarkaš Nikola Jokić veliki je zaljubljenik u konje i konjički sport, a nekadašnji menadžer Mančester junajteda Aleks Ferguson u ponedeljak mu je postavio veliki izazov, postavši vlasnik najskupljeg trčakog konja ikada prodatog na javnoj aukciji.

Ser Aleks je, u partnerstvu sa Džedom Mejsonom, Džonom Hejlesom i Peterom Doneom kupio konja Koldvela Potera za 740.000 evra, srušivši tako rekord iz 2019. godine, kada je Daren Jejc u Dončesteru trkačkog konja platio 620.000 evra.

 

 

Jedan od najvećih fudbalskih trenera svih vremena godinama je veliki ljubitelj konja i konjskih trka, a kada je završio karijeru u potpunosti se posvetio svojoj drugoj ljubavi.

Razlika između Jokića i Fergusona je što as Denvera voli kasače, dok je Škot vlasnik galopera.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra
Ostali sportovi

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra

15:20

1 maj, 2024

Ostali sportovi

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će nova vlada kada je reč o sportu nastaviti kontinuitet prepoznavanja tog važnog segmenta za zdravlje nacije i da će kroz program Skok u budućnost izvršiti značajna ulaganja u sport, kao i da je predvidjeno da nagrada za svaku zlatnu olimpijsku medalju u Parizu bude 200.000 evra

Komentari(0)

Loading