HAOS U CRNOJ GORI NAKON PORAZA Mediji opleli po vaterpolistima nakon debakla protiv Srbije

18:35 | 07-02-2024

Ostali sportovi 0

Vaterpolisti Srbije ostvarili su značajnu pobedu protiv Crne Gore rezultatom 14:6 (4:1, 2:2, 5:3, 3:0), postavši tako apsolutno lideri u svojoj grupi na Svetskom prvenstvu u Dohi.

strahinja rašović
EPA-EFE/KIYOSHI OTA

Ova ubedljiva igra našeg tima sada ih vodi u ključni duel s Amerikom, gde će se boriti za direktni plasman u četvrtfinale.

Nakon što su već osvojili zlato na Olimpijadi u Tokiju, vaterpolisti su pružili još jednu izvanrednu partiju, dominirajući skoro bez greške i uz vrhunske odbrane Radoslava Filipovića, potopivši ekipu Crne Gore i ostavivši je gotovo bez šanse za prolaz u narednu fazu takmičenja.

Reakcije iz Crne Gore na ovu ubedljivu pobedu Srbije bile su jednoglasne u izrazu iznenađenja i razočaranja.

OVAKVA SRBIJA MOŽE MNOGO Filipović začarao Crnogorce, "delfini" blizu vize za Pariz

Sava Ranđelović EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT
 

Portal "Vijesti" je izvestio pod naslovom "Potop kao posljednja opomena: Težak poraz 'ajkula' od Srbije", naglašavajući da je pobeda nad Japanom sada imperativ kako bi bar izborili osminu finala.

S druge strane, "Cdm.me" je započeo svoj tekst rečenicom "Potop u Dohi", ističući da su "ajkule" odigrale jedan od najgorih mečeva u svojoj istoriji, posebno kada je bilo najbitnije.

"CGsport.me" je istakao da Crna Gora nije postigla nijedan gol u poslednjoj deonici.

"Pobijeda" je naglasila neizvesnost u vezi sa prolaskom Crne Gore u četvrtfinale, a dalje su istakli da bi, s obzirom na današnji meč, bilo iznenađenje ako se "ajkule" ne suoče s izazovom doigravanja protiv autsajdera iz Azije.

U narednom kolu, Srbiji će biti dovoljan jedan bod protiv Amerike da overi direktan plasman u četvrtfinale, dok će Crna Gora morati da savlada Japan i da se nada porazu "delfina" kako bi izbegla težeg protivnika u narednoj fazi takmičenja.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading