NAJVEĆI SRPSKI MMA SPEKTAKL „ARMMADA“ STIŽE U SOMBOR

12:40 | 09-02-2024

Ostali sportovi 0

Prvi put u Somboru, publika koja je pokazala istinsku ljubav prema MMA sportu, imaće priliku uživo da gleda najveći domaći MMA spektakl „ARMMADA“!

Armmada
Armmada

Sedmo izdanje Armmada promocije održaće se 17. februara u somborskoj hali Mostonga sa početkom u 19:00. Organizatori su već sa prvim izdanjem postavili sebi visoke ciljeve kada je reč o svakom detalju turnira. Za sada su više nego uspešni sa ispunjenjem, pa sa pravom očekujemo pravi spektakl.

Armmada Armmada
 

Na samo pominjanje Armmada promocije, ljubitelji MMA sporta znaju da je na prvom mestu reč o izvanrednom fight card-u, napetim i neizvesnim borbama, ali i o vrhunskom audio vizuelnom scenskom spektaklu.

Armmada Armmada
 

Ova promocija je poznata po tome što je u svakom izdanju imala međunarodne borce, pa tako i ovaj put, imaćemo priliku da vidimo fantastične sportiste iz Srbije, Grčke, Rumunije, Brazila, Irana, Kipra i Turske.

Armmada Armmada
 

Velika privilegija za sve koji budu uz Armmada turnir u subotu, 17. februara jeste ta, što će imati prilike da vide nastup našeg najperspektivnijeg teškaša, Jovana Leke za kog stručnjaci predviđaju međunarodni uspeh.

Armmada Armmada
 

Za sve prethodne turnire tražila se karta više, a sale u kojim Armmada organizuje turnire su male da prime sve zainteresovane. Iz tog razloga, organizatori apeluju na posetioce da svoju ulaznicu nabave na vreme, a one se mogu kupiti na blagajnama zatvorenog gradskog bazena u Somboru, u hotelu Barcode kao i u kafe restoranu Barcode.

Armmada Armmada
 

Kao i do sada, Arena Fight TV kao strateški partner promocije, obezbedila je direktan TV prijenos ovog događaja.

Armmada Armmada
 

Armmada promociju možete pratiti preko zvaničnog sajta, YouTube kanala i društvenih mreža (Facebook i Instagram).

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading