BRAVO Angelina Topić opet oborila nacionalni rekord

23:11 | 13-02-2024

Ostali sportovi 1

Svaka čast, Angelina!

Angelina Topić
EPA-EFE/Tibor Illyes HUNGARY OUT

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić uspela je da obori nacionalni rekord u skoku uvis i to dva puta, pošto je u Banjskoj Bistrici uspela da preskoči i lestvicu na 197 centimetara, što je novi rekord naše države u dvorani! 

Dosadašnji rekord naše zemlje je iznosio 194, a postavila ga je upravo Angelina, koja je u Banjskoj prvo nadmašila sa 195, a onda i sa 197, čime je po prvi put u svojoj karijeri napadala i lestvicu na dva metra kada je reč o dvorani!

DOBRE VESTI ZA SRBINA Dušan Vlahović se oporavio od povrede

Doduše, treba istaći i da ovo nije prvi put Angelini da preskače 197, što je uradila i na otvorenom, ali sada je po prvi put to uradila u dvorani.

Angelina je već i ranije pokazala da i te kako Srbija može da računa na nju, pošto već sa 18 godina ima izuzetne rezultate, a sada je to još jednom pokazala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra
Ostali sportovi

VUČEVIĆ NAJAVIO VELIKE PREMIJE Nastaviće se ulaganja u sport, nagrada za olimpijsku medalju 200 000 evra

15:20

1 maj, 2024

Ostali sportovi

Mandatar za sastav Vlade Srbije Miloš Vučević rekao je danas da će nova vlada kada je reč o sportu nastaviti kontinuitet prepoznavanja tog važnog segmenta za zdravlje nacije i da će kroz program Skok u budućnost izvršiti značajna ulaganja u sport, kao i da je predvidjeno da nagrada za svaku zlatnu olimpijsku medalju u Parizu bude 200.000 evra

Komentari(1)

Loading
Vesna

14.02.2024 05:24

BRAVO ANGELINA I SRETNO U NOVE VISINE !!!!