LEGENDA NIKAD ISKRENIJE Evo da li je narušen kult reprezentacije, sve je otkriveno

07:33 | 14-02-2024

Ostali sportovi 0

Posle poraza vaterpolista Srbije od Hrvatske, Andrija Pralinović je iskreno govorio

Vaterpolo reprezentacija Srbije
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Srbija je izgubila, a Andrija Pralinović je bio iskren posle meča.

- Ne bih rekao da je narušen kult reprezentacije. Nijednom igraču ne mogu da zamerim ništa. Na svakoj utakmici i na ovom turniru i u Zagrebu odigrali su najbolje što mogu. Dali su sve od sebe, dali su svoj maksimum i što se tiče Srbije, ponavljam, to je naša realnost. Taj maksimum je u ovom trenutku dovoljan samo za ovo. Nažalost, ne za više od četvrtfinala. Ništa, sad treba napraviti dobru analizu za Pariz, imamo dovoljno utakmica da vidimo gde smo grešili i možda bismo mogli da pokušamo i s nekim drugim rešenjima - rekao je Prlainović za "Index".

SVI SU BILI IZNENAĐENI REAKCIJOM Mnogi se pitaju da li bi ovako reagovao Dejan Savić? Čudan tajm-aut selektora Srbije u prelomnim trenucima meča sa Hrvatima

Osvrnuo se i na samu utakmicu.

- Na početku, jako loš igrač manje Hrvatske i Srbija se, dok je imala dobru realizaciju, mogla i morala odvojiti. Međutim, kako sam već rekao, ne možeš dobiti ovakvu utakmicu kad ti golman u trećoj četvrtini odbrani prvu loptu - dodao je Prlainović, kritkujuići nastup golmana Radoslava Filipovića.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nije problem Srbije samo manjak kvaliteta. Ne postoji ekipa na svetu koja s tri odbrane može proći u polufinale. Istina, bilo je tu šuteva koji su prolazili jer odbrana nije bila postavljena kako treba. S ovakvom igrom u odbrani, bilo bi jako teško i protiv ekipe koja je slabija kvalitetom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading