NISU TO SLUČAJNO URADILI Čuveni srpski atletičar udario na RTS

16:45 | 14-02-2024

Ostali sportovi 0

Krem atletike bio je u Beogradu

Kolasinac
EPA-EFE/DIEGO AZUBEL

U Beogradu je u utorak održan atletski miting, u dvorani na Banjici, a direktan prenos bio je Radio televiziji Srbije 2. Između ostalih, takmičio se i naš bacač kugle Asmir Kolašinac, nekadašnji evropski šampion u svojoj disciplini.

Kuglu je bacio 20,28 metara, što je bilo dovoljno za peto mesto, a onda je na društvenim mrežama opleo po RTS-u, tačnije režiseru programa, nezadovoljan time što nijedan njegov hitac od šest nisu prikazali.

- Nije slučajno to što RTS nije prikazao nijedan moj hitac, a od ostalih više hitaca. Bogdanove (Zdravković, srpski bacač kugle koji se takođe takmičio prim. nov.) dve serije su prikazane... Režiser u dvorani je tako odlučio... I nije slučajno to što u poslednje tri serije baš kad ja treba da bacam, kad sam iz serije bacao sve dalje, takmičenje bi bilo zaustavljeno na više od pet minuta, pod izgovorom da treba da se puste trke na 400 metara iako je bilo sugerisano da može nesmetano da se nastavi kugla. Organizator to nije dozvoljavao... - napisao je Kolašinac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading