PRAVI KOŠMAR NA DAN ZALJUBLJENIH Ivani Španović pokucali na vrata u pet ujutro, a onda je ugledala neprijatno iznenađenje

12:17 | 15-02-2024

Ostali sportovi 0

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović nekoliko puta se već oglašavala u poslednjih par meseci zbog doping kontrole

Ivana Španović
EPA-EFE/Sascha Steinbach

Srpska atletičarka Ivana Španović jučerašnji dan je provela u atletskoj dvorani na Banjici gde je počeo međunarodni atletski miting "Belgrade Indoor Meeting".  Tokom dana navijala je za srpske atletičare, fotografisala se sa glumcem Draganom Jovanovićem, bodrila i koleginicu Letisiju Oro iz Brazila, međutim dan joj nije idealno počeo..

Srpkinja je podelila sa svima informaciju da je na Dan zaljubljenih kod nje u pet ujutru "upala" doping kontrola kako bi uzela nove uzorke krvi, što je zapravo procedura koja ponekad i iznervira sportiste zbog načina na koji se izvodi u praksi. 

DILEME NIJE BILO Ivana Španović najbolja sportistkinja Srbije

- Evo kako je počelo... O tom danu zaljubljenih - u pet ujutru - napisala je Ivana na svom Instagramu i podelila fotografiju na kojoj se nalaze epruvete koje su doneli iz anti-doping agencije.

Ivana Španović Printscreen/Instagram
 

Podsećanja radi, dosta vremena je prošlo otkada Ivana Španović nije imala partnera za ovaj praznik, jer je skoro objavila da se razvodi od Marka Vulete. 

-Iako razumem javni interes, privatan život sam se uvek trudila da bude privatan ali, kako se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom jer oboje smatramo ovo zajedničnim neuspehom. Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije vratili mirnijim tokovima života. Ne želimo ni jednog trenutka da poreknemo ljudske vrednosti jednog u odnosu na drugog, u brak smo oboje ušli sa istim željama i potrebama, koje su se, uz obostrane lične ambicije, poglede na budućnost, prioritete i izbore promenili u različitim pravcima. Na ovu temu se više nećemo obraćati - napisala je tada Ivana na svom Instagramu. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading