SPEKTAKULARAN VEČITI DERBI Neverovatno šta Partizan nije pretvorio u pobedu protiv Zvezde

21:40 | 18-02-2024

Ostali sportovi 0

Imali su crno-beli šansu da osvoje velike bodove, ali nisu uspeli.

ata
ATA Images

Derbi 16. kola rukometne Superlige Srbije je bio odigran u dvorani "Šumice", gde je Crvena zvezda dočekala Partizan. Posle velike borbe nijedna od ekipa nije uspela da dođe do trijumfa, a semafor spomenutog beogradskog zdanja je pokazivao 31:31 (15:16).

Važno je da se istakne da su crno-beli bili veoma blizu pobede, pošto su na minut pre kraja imali dva gola prednosti. Ipak, počeli su da prave neshvatljive greške kojima su svog večitog rivala vratili u susret.

Naime, prvo je Dušan Andrejević prepolovio zaostatak svog tima, da bi onda Mladen Šotić napravio veliku grešku i zbog opstrukcije igre zaradio direktan crveni karton. Potom je bio dosuđen sedmerac za domaće, a Miloš Bujišić ga je realizovao za izjednačenje.

 

Imao je Partizan 11 sekundi za poslednji napad, ali je Veljko Popović propustio šansu da ipak donese trijumf svome timu. Golman Zvezde, Miloš Kovačević, sprečio ga je u tome, što je izazvalo pravu ekstazu navijača crveno-belih na tribinama.

Najefikasniji kod Zvezde bio je Mihailo Šljukić sa šest golova, dok se kod Partizana Uroš Kojadinović 10 puta upisao u strelce.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading