OVI BROJEVI SU MNOGIMA DONELI MILIONE

15:21 | 23-02-2024

Ostali sportovi 0

Skoro pola miliona dinara svakog dana!

promo
Promo

Mnogi ljudi veruju da je konstantno viđanje određenih brojeva znak koji im šalju svemir ili anđeoska bića. Znanje o brojevima nije samo tajna, već suština svih tajni. Stalno viđanje ponavljajućih brojeva ima važno značenje u numerologiji i verovanju u odnos između određenih srećnih brojeva i događaja koji se podudaraju. Umeće numerologije daje kosmičko značenje brojevima i otkriva kako oni utiču na naše živote.

Upravo ti brojevi mogu nekome da promene život iz korena, a nema jednostavnijeg načina da se ugrabi sreća od dnevnog Lucky džekpota, koji svakog dana donosi do 450.000 dinara na igrama Lucky Balls i Lucky Greek. Brojevi kao što su lični broj, odnosno broj životnog puta, mogu biti od presudnog značaja za sticanje ličnog bogatstva, na sajtu AdmiralBet.rs, jer je pored pomenutog dnevnog džekpota maksimalna isplata na ovim dvema igrama od sada iznosi neverovatnih 5.000.000 dinara, umesto prethodnih 500.000.

Pored toga, do subote 24. februara AdmiralBet će svakog dana deliti putovanje za dve osobe, a sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na neku od egzotičnih destinacija je da pogodite najveću kvotu u danu. Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Ne oklevajte, već se upustite u uzbudljivu virtualnu avanturu, odigrajte svoje srećne brojeve i napadnite vrele dobitke, samo na AdmiralBet.rs!

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading