OTKRIVENI NOVI DETALJI Napadači jurili Savića da ga ubiju, a ovo je razlog

12:38 | 25-02-2024

Ostali sportovi 0

Neverovatne informacije.

Stefan Savić
printscreen instagram

Beograd je bio poprište tragičnog događaja tokom noći kada je srpski reprezentativac Stefan Savić izgubio život nakon što su ga dvojica napadača jurila kroz Dobračinu ulicu sa namerom da ga izboju.

Nezvanično saznaje Telegraf da je do incidenta došlo verovatno nakon svađe u jednom od beogradskih klubova. Svađa se pretvorila u fizički sukob ispred kluba, gde su počeli gurkanje, a zatim su dvojica napadača krenula u poteru za Stefanom duž Dobračine ulice.

Mladi borac je pokušavao da pobegne, ali su ga sustigli, a jedan od napadača mu je zadao ubod nožem.

Stefan Savić Printscreen
 

HOROR NA DORĆOLU Evo kako je ubijen Stefan Savić

Nakon što su izvršili napad, napadači su se kretali ka Gundulićevom vencu. Policija je takođe pronašla vozilo u Dunavskoj ulici u vezi sa ovim slučajem.

Napad su izvršila dva NN lica, a jedan od njih je povredio obojicu.

Nažalost, Stefan Savić je preminuo, dok su drugom dijagnostikovane teške telesne povrede i lakše telesne povrede. Istraga je u toku.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Boks
Ostali sportovi

Ministar sporta Zoran Gajić posetio srpske boks reprezentativce uoči seniorskog EP u Beogradu

15:52

12 april, 2024

Ostali sportovi

“Otvoreni trening” seniorske boks selekcije Srbije (žene i muškarci) uoči početka Evropskog prvenstva za seniore i seniorke 2024. održan je u trening sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Treningu su prisustvovali ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić, državni sekretar Marko Kešelj, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Milan Savić i direktor BSS Mane Marčeta.

Komentari(0)

Loading