SAZNAJEMO Drug pokušao da spasi Stefana, pa i njega izboli

12:47 | 25-02-2024

Ostali sportovi 0

Beograd je bio poprište tragičnog događaja tokom noći kada je srpski reprezentativac Stefan Savić izgubio život nakon što su ga dvojica napadača jurila kroz Dobračinu ulicu sa namerom da ga izbodu.

Savić
Printscreen

Do incidenta došlo verovatno nakon svađe u jednom od beogradskih klubova. Svađa se pretvorila u fizički sukob ispred kluba, gde su počeli gurkanje, a zatim su dvojica napadača krenula u poteru za Stefanom duž Dobračine ulice.

Mladi borac je pokušavao da pobegne, ali su ga sustigli, a jedan od napadača mu je zadao ubod nožem.

Kako Alo! saznaje sa Savićem je bio i njegov drug S.M. koji je pokušao da ga spasi, ali su napadači i njega uboli u nogu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

Tagovi:
Boks
Ostali sportovi

Ministar sporta Zoran Gajić posetio srpske boks reprezentativce uoči seniorskog EP u Beogradu

15:52

12 april, 2024

Ostali sportovi

“Otvoreni trening” seniorske boks selekcije Srbije (žene i muškarci) uoči početka Evropskog prvenstva za seniore i seniorke 2024. održan je u trening sali Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Treningu su prisustvovali ministar sporta u Vladi Republike Srbije Zoran Gajić, državni sekretar Marko Kešelj, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, direktor Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije Milan Savić i direktor BSS Mane Marčeta.

Komentari(0)

Loading