OVO BI MOGLO DA PROMENI SVE Samo jedna stvar mogla bi da nam kaže istinu o Stefanovoj smrti

14:15 | 25-02-2024

Ostali sportovi 0

Svi čekamo...

Stefan Savić
FOTO: Printskrin/Tviter/@Pluton45873221

Beograd je sinoć potresao tragičan događaj - Stefan Savić, reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, izgubio je život u napadu nožem ispred poznatog kluba na Dorćolu.

Informacije otkrivaju da policija trenutno traga za dvojicom napadača.

Zločin se dogodio sat vremena nakon ponoći, kada je Stefan Savić, borac u svetu mešovitih borilačkih veština, brutalno izboden nožem.

OTKRIVENI NOVI DETALJI Napadači jurili Savića da ga ubiju, a ovo je razlog

Stefan Savić printscreen instagram
 

- Jedan od dvojice napadača izvadio je nož i ubo Stefana u desnu stranu pazuha. Neko je obavestio hitnu pomoć koja je teško povređenog Stefana zatekla na ulici. Odmah su obavestili policiju koja je ubrzo stigla na mesto zločina. Stefan je u međuvremenu hitno prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On je dodao da je policija odmah počela da radi uviđaj. 

- Ovaj deo grada pokriven je kamerama i verujem da su one zabeležile ceo napad ali i trenutak kada je maldić uboden. Takođe verujem i da su kamere snimile bekstvo dvojice napadača koji su pobegli u trenutku kada je teško povređen Stefan pao - rekao je naš sagovornik. 

Sukob je eskalirao na uglu Dobričine i Dunavske ulice, navodno nakon svađe u jednom lokalu. Trojica muškaraca, uključujući Stefana Savića, umešala su se u tuču koja je kulminirala tragičnim ishodom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Komentari(0)

Loading