HRVATICI NIKO NE MOŽE DA ODOLI Dalmatinka mami uzgahe gde god da krene, svi lude za njom (FOTO)

11:31 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Za nju kažu da je jedna od najlepših odbojkašica na planeti...

Barbara Đapić
printscreen instagram

Barbara Đapić, odbojkašica iz Hrvatske, već duže vreme izaziva divljenje ljubitelja odbojke širom sveta, ne samo svojom sportskom veštinom već i izuzetnom pojavom.

Na specijalizovanim stranicama odbojke na društvenim mrežama, redovno se pojavljuju fotografije atraktivne 27-godišnje Dalmatinke. Nedavno objavljena slika u bikiniju posebno je privukla pažnju Italijanskih obožavalaca, koji su se oduševljavali lepotom Barbare.

"Proučavao sam ovu lepoticu", "Prava boginja", bili su samo neki od komentara oduševljenih obožavalaca na dve fotografije odbojkašice koja igra na poziciji primača.

AU, KAKAV TRENING Devojka iz ringa zapalila fanove fotkom iz teretane

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@volley_beauty_)

 

Posebnu pažnju izazvala je senzualna tetovaža na bedru, kao i ona tik iznad nožnog zgloba.

Izuzetno aktivna na društvenim mrežama, Barbara na Instagramu ima preko 300.000 pratilaca, gde redovno deli trenutke iz svog života.

Đapić, visoka 193 cm, ključni je igrač u reprezentaciji Hrvatske, a ove sezone nastupa za švajcarski tim "VC Kanti Šafhauzen".

 

 

Ovo nije njeno prvo iskustvo u Švajcarskoj, s obzirom na to da je prethodno igrala za NUC, gde je ostavila izuzetan utisak, što je rezultiralo angažmanom u Šafhauzenu.

Sa bogatim međunarodnim iskustvom, Đapić je prethodno igrala u Italiji, Češkoj, Mađarskoj i SAD-u.

Što se tiče privatnog života, odnosno emotivnog statusa, Hrvatica zadržava privatnost, a informacije o njenom ljubavnom životu ostaju rezervisane.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading