"Izvadili su mu organe, ON JE JUNAK" Trener ubijenog Savića svojim rečima zaledio sve

12:06 | 26-02-2024

Ostali sportovi 0

Sada je sve mnogo jasnije.

Stefan Savić
Alo

U teškom trenutku za porodicu i sportsku zajednicu, trener mladog MMA borca Stefana Savića, koji je tragično izgubio život na Dorćolu, obratio se javnosti o detaljima vezanim za ovu tužnu vest.

- Mi sada idemo u bolnicu da posetimo heroja koji je pokušao da pomogne Stefanu, te je i sam povređen. On je heroj, odstranjeni su mu neki organi i mi idemo da mu se zahvalimo na svemu - rekao je trener Tomislav.

Nesrećni događaj se odigrao u noći između subote i nedelje, kada je reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, nažalost, postao žrtva napadača koji mu je naneo smrtonosne povrede nožem posle svađe na ulicama Beograda.

Trener, koji je svedočio ovekovečenom napadu, istakao je da mladić nije poznavao Stefana lično, već je nemoćno posmatrao trenutak kada je borac ostao ranjen i ostavljen da leži u krvi.

SUZE SAME KREĆU Na mestu gde je ubijen Stefan ostavljena potresna poruka, od njegove "male Maše" (FOTO)

- On mu je prišao i dok je pokušavao da mu pomogne napadač ili napadači su se vratili i krenuli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi sve da mu pomognemo, da damo krv, dosta nas je i sve ćemo učiniti da mu pomognemo jer je on junak - rekao je trener za Kurir.

Očigledno potresen trenutnim događajem, trener je podelio sa javnošću da su izgubili ne samo vrhunskog sportistu već i divnog momka, ističući Stefanovu dobrotu i mladalački entuzijazam.

U saopštenju je najavljeno da će javnost biti obaveštena o datumu i mestu sahrane, a trenutni prioritet trenera i tima je pružiti podršku porodici nastradalog mladića. Sa motivom zločina još uvek nepoznatim, policija intenzivno traga za napadačem, a detalji samog incidenta ostaju pod istragom.

- Prema jednoj verziji, Savić se u noćnom klubu sukobio sa jednim gostom. Proveravaju se informacije da je Savić radio kao obezbeđenje kluba kad se posvađao s gostom, a svađa je nastavljena i ispred lokala. Gost je izvadio nož i počeo da juri Savića niz Dobračinu - navodi izvor.

- Kad ga je sustigao, ubo ga je ispod pazuha. Savić je uspeo da se uspravi, ali je odmah izgubio snagu i pao ispred jedne firme na uglu Dobračine i Dunavske.

Hitna pomoć je brzo reagovala, prevezavši povređenog u Urgentni centar, gde je, nažalost, Stefan Savić preminuo nakon prijema.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading