OVIH 20 IGARA VAM MOGU DONETI POLA MILIONA DINARA

15:43 | 27-02-2024

Ostali sportovi 0

Najuzbudljivije igre i turniri na jednom mestu!

admiral
AdmiralBet

Možda ne kalendarski, ali zima je već uveliko gotova, ako se gleda vremenska prognoza. Sunčani dani i prijatne temperature će nas pratiti do kraja februara, ali to nije sve!

Naime, od 26. februara do 2. marta svi zainteresovani mogu da se priključe novom nedeljnom turniru, koji donosi borbu za 500.000 dinara, tako što će zaigrati izdvojene EGT slot igre. Spisak igara koje učestvuju u turniru se nalazi na ovom linku, a bodovi se računaju kao količnik dobitka i uloga, pomnožen sa 100. Minimalan bet iznosi svega 20 dinara, dok će na kraju turnira 40 igrača sa najviše sakupljenih bodova osvojiti fantastične nagrade.

Navedena promocija, kao i mnoge druge, su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to je samo prvi korak paketa dobrodošlice!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Zavrtite neke od 20 izdvojenih EGT slotova, sakupljajte bodove do kraja nedelje i nađite se među 40 najboljih koji će podeliti pola miliona!

Tagovi:

Komentari(0)

Loading