NAJJAČA NEDELJA NA ADMIRALBET POKERU

15:50 | 04-03-2024

Ostali sportovi 0

Uzbudljiva avantura vas očekuje prve nedelje marta!

admiral
AdmiralBet

Samo par nedelja nakon velikog februarskog 500k turnira, kladionica AdmiralBet je spremila novo iznenađenje za sve ljubitelje pokera! Naime, promocija Boost Week je počela 4. marta, kada sve igrače na AdmiralBet poker platformi očekuju 50% veći zagarantovani nagradni fondovi na svim Daily Special turnirima, dok je za Main Event GTD uvećan za čak 100%!

Buy-in za sve turnir ostaje isti, a Boost Week traje do kraja nedelje, odnosno do 10. marta. Danas je na programu Monday PKO turnir sa 75.000 GTD, koliko iznosi fond i za Wednesday Deep Stack turnir, dok će se u utorak i subotu voditi borba za po 60.000 dinara. U petak je na programu još jedan PKO turnir čiji nagradni fond iznosi 55.000 dinara, da bi se dan ranije igralo za 90.000 dinara na Thursday PKO turniru. Za kraj, Main Event je na programu u nedelju 10. marta, sa početkom od 20 časova, a GTD će iznositi neverovatnih 200.000 dinara.

Takođe, nedavno je uspostavljena nova struktura dnevnih turnira sa sjajnim zagarantovanim nagradnim fondovima, koji se održavaju svakog dana, dok sve igrače samo na AdmiralBet poker platformi očekuje početnih 30% rakebacka. Maksimalan udeo rakebacka iznosi 50%, a pored toga AdmiralBet konstantno radi na unapređenju poker platforme uvažavanjem sugestija korisnika, sa namerom da ljubiteljima najpopularnije kartaške igre na svetu omogući najbolje moguće iskustvo igranja online pokera u Srbiji.

Svi poker turniri su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Prijavite se za omiljene poker turnire na vreme i uskočite u najuzbudljiviju nedelju na AdmiralBet poker platformi!

Tagovi:

Komentari(0)

Loading