POSLEDNJE REČI STEFANA SAVIĆA PRE UBISTVA Srpski MMA borac brutalno izboden na Dorćolu, ubice i dalje u bekstvu

19:39 | 07-03-2024

Ostali sportovi 1

MMA borac Stefan Savić je pre ubistva rekao da se predaje i da ne želi da se tuče.

Savić
Printscreen

Kako saznaje "Informer", MMA borac Stefan Savić, koji je ubijen 25. februara u Dunavskoj ulici na Dorćolu u Beogradu, je rekao pre nego što je ubijen da "ne želi da se bije i da se predaje". Njega su nakon toga izboli srpski fudbaleri Vasilije Gačević (23) i Marko Daničić (23) koji su i dalje u bekstvu.

Stefan Savić je izboden u bubreg ispred poznatog kluba. Pokušao je da pobegne i da se spase, ali su ga sustigli i "overili".

- On je i tako povređen krenuo da trči, ali je izgubio snagu i naslonio na jedan auto kad su ga ubice sustigle. Branio se kao lav, bio je sav krvav, a onda je pao. Jedan od njih ga je podigao, držao ga je za ruke dok ga je drugi ubadao nožem po telu. Koban je bio ubod sa leve strane, kod srca. Ubice su zatim pobegle u jedan stan kod Đerma u vlasništvu Gačevićeve majke. Tamo su se presvukli i ostavili u stanu krvavu odeću, a zatim su pobegli. Gačevićeva majka je kasnije ušla u stan, videla krvavu garderobu i to je odmah prijavila policiji, verovatno strahujući da je ne optuže za saučesništvo u ubistvu - rekao je izvor.

Roditelji Marka Daničića su u očajnom stanju nakon saznanja šta je uradio njihov sin. Majka je čak pretila da će izvršiti samoubistvo.

- Majka je pretila da će se ubiti, a Markov otac je na lekovima od šoka. Markov brat je sportista, i on je užasnut zločinom svog brata. Policija proverava informacije da je više osoba pomoglo Gačeviću i Daničiću u zločinu. Jedan od njih je, navodno, tiper, koji je kobne noći video Stefana u klubu na Dorćolu, pa je to dojavio Gačeviću i Daničiću, koji su sa Savićem odranije u sukobu. Takođe, sumnja se da su ubice imali i pomagače tokom bekstva - dodaje izvor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(1)

Loading
Laser

10.03.2024 00:07

Za ovakvo delo nema kazne osim kazna vešanja na trg republike ,niko se nije sakrio naćiće ih nekada negde policija bilo gde u svetu ,sakriti se je nemoguće malo je 40 godina za ovo ,kažem samo vešanje.