Otkazao borbu, PA POBESNEO NA PROTIVNIKA: Sediš za kompjuterom i postaneš Hulk...

12:16 | 15-03-2024

Ostali sportovi 0

Pravi haos nastaje na UFC sceni.

Marvin Vetori
Printskrin: Instagram

Nadolazeći UFC događaj UFC Fight Night 240, zakazan za 6. april, suočava se s nedostatkom glavne borbe večeri zbog otkazivanja meča između Marvina Vetorija i Brendana Alena.

Marvin Vetori je primio povredu, što je dovelo do otkazivanja njegovog meča protiv Brendana Alena. Vetori je dao objašnjenje o svojoj povredi i razlozima za otkazivanje meča.

- Ljudi, želim vam reći iz prve ruke. Neću se boriti 6. aprila. Povredio sam se, a bila je to strašna nesreća. Ne mogu se povređen boriti, a ovo je prvi put da odustajem od ikakve borbe. Jako mi je žao zbog svih mojih fanova koji su se radovali ovoj borbi. Verujte mi, ja sam prvi koji je hteo taj meč, ali moramo ići dalje. Ništa se ne može učiniti i ostaje mi fokusirati se na oporavak kako bih se što brže i bolje oporavio. Vratiću se. Nikada u karijeri, čak ni tokom amaterske karijere nisam otkazao meč. Mogu vam potvrditi da ću se vratiti jači nego ikad - rekao je Vetori.

"ON JE DEČKO ZA PRIMER" Marko Nikolić otkrio priču koja motiviše sve - on je pravi heroj!

S druge strane, Brendan Alen je iskoristio ovu situaciju i preuzeo poziciju petog izazivača u srednjoj kategoriji. On je iskoristio priliku da izazove borce višeg ranga.

- Bio sam spreman na sve, a sada sam peti izazivač UFC-ove srednje kategorije. Ko se želi boriti od boraca iznad mene? - upitao je Alen.

 

Reakcija Brendana Alena na otkazivanje meča očigledno je izazvala reakciju kod Vetorija, koji je ozbiljno odgovorio na "prozivke" svog protivnika.

- Više se nećeš moći sakriti. Znam da ću te videti, bilo u kavezu ili ne, negde ćemo se sresti. Dosta mi je tvojih s***a. Sediš pred kompjuterom i postaneš "Hulk", ali uživo si poput male curice, smeškaš se i pokušavaš biti pristojan. Ja sam tvoja velika prilika. Molićeš me za novu priliku. Ni najmanje me nije briga za borbu s tobom. Činim ti uslugu. Razbiću tvoju facu jer izgledaš smešno. To je to, vidimo se uskoro - rekao je Vetori.

Šteta je što je došlo do otkazivanja ovog meča, ali ostaje da se vidi da li će biti nekog zamenskog borca za Vetorija ili da li će ovaj meč biti održan u budućnosti.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading