Karate spektakl u Beogradu: 3 olimpijska i 3 svetska šampiona na jednom mestu

20:49 | 27-03-2024

Ostali sportovi 0

Vlada veliko interesovanje.

promo
Promo

U Beogradu će se u nedelju 31. marta 2024. godine u Sportskom centru Banjica održati prvi „Karate Masterclass“. Događaj je namenjen mladim karatistima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, kao i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta i obuhvata treninge i predavanja.

Treninzi su namenjeni deci koja će imati priliku da treniraju sa Slobodanom Bitevićem i Jovanom Preković. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najuspešnijim karatistima i da uz pomoć njih uvežbaju i unaprede svoje veštine i tehnike.

Slobodan Bitević je prvak sveta i Evrope, kao i najtrofejniji karatista Srbije svih vremena. 

promo Promo
 

Jovana Preković je olimpijska šampionka, prvakinja sveta i Evrope, kao i najtrofejnija karatistkinja Srbije svih vremena.

Drugi deo ovog događaja čine predavanja svima poznate legende sprskog i svetskog sporta i olimpijskog šampiona u odbojci, Vanje Grbića, na temu: Zdravo odrastanje dece uz sport, kao i Tijane Ćirković, sportskog psihologa i psihoterapeuta, na temu: Put uspeha. Podeliće sa sobom svoje dosadašnje bogato iskustvo i pričaće o motivaciji, iskustvu, fizičkoj i psihičkoj spretnosti i spremnosti, disciplini, kao i o značaju i svemu drugome što sport sa sobom nosi.

promo Promo
 

Zbog ogromnog interesovanja za ovaj sportski spektakl sva mesta su već popunjena. Treninzi se održavaju u dva termina: 9:00-10:30 h i 16:00-18:00 h, dok su predavanja u periodu 12:00-14:00 h.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading