ONI SU PONOS SRBIJE Orlovi doneli osam medalja sa Evropskog prvenstva!

12:17 | 06-04-2024

Ostali sportovi 0

Protekla nedelja donela je izuzetne uspehe za reprezentaciju Srbije u borilačkim veštinama, gde su na evropskom takmičenju amatera osvojene čak osam medalja - dve zlatne, jedna srebrna i pet bronzanih.

MMA
MMA savez Srbije

Mladi borci Ognjen Mićović, Petar Markovski, Ivan Stojković i Anastasija Rajković, svojim izuzetnim nastupima doprineli su timskom uspehu osvajanjem četiri bronzane medalje.

Poseban uspeh ostvarila je mlađa selekcija kadeta sa dva zlata Mateje Dakserovica i Nemanje Blagojevića, srebrom Vladimira Ostojića i bronzom Steva Pilipovića.

Iako su se neki od naših boraca suočili sa povredama, ostvarili su izuzetne rezultate, stavljajući Srbiju u sam vrh evropskog i svetskog MMA.

Savo Lazić, selektor seniorske reprezentacije, čestitao je timu na postignutim rezultatima i istakao da Srbija sada definitivno spada među vodeće zemlje u ovom sportu.

Očekuje se da će Srbija biti domaćin novog IMMAF evropskog prvenstva 2025. godine.

Danas u 18h, publika će imati priliku da prisustvuje finalima Evropskog prvenstva i svečanoj ceremoniji zatvaranja, koja će biti posvećena preminulom reprezentativcu Stefanu Saviću.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading