LOMIO SRCA, PA GA UPECALA GIMNASTIČARKA Slavni rukometaš Nikola Karabatić sreću pronašao uz Francuskinju posle nekoliko burnih veza

08:20 | 12-04-2024

Ostali sportovi 0

Nema većeg šmekera, a po mnogima ni rukometaša, od Nikole Karabatića (40).

Nikola Karabatić
AP/Martin Meissner

Sada nisu u prvom planu njegovi uspesi, medalje, rekordi... već privatni život.

Nikolin otac Branko Karabatić je Hrvat iz sela Vrsine pored Trogira. Majka je Srpkinja iz Aleksinca, lekar po zanimanju. Kao profesionalni rukometaš otac se preselio u Niš gde je branio za RK Železničar. Nikla ima i brata rukometaša Luku.

I pred svgega navedenog Nikola je odlučio da igra za Francusku, u kojoj je odrastao, gde je još 2000. godine postao član Monpeljea

Oduvijek je privlačio pažnju zbog neverojatnog talenta, na Balkanu zbog porekla, a kod pripadnica lepšeg pola fizičkog izgleda.

IGRAČ BIVŠEG SELEKTORA SRBIJE UDARIO DELEGATA I POSLAO GA U BOLNICU Veliki skandal u Hrvatskoj, utakmica prekinuta

Osim rukometa, obožavatelje je oduvek intrigirao njegov ljubavni život. Mnogi pamte vezu sa hrvatskom atletičarkom Blankom Vlašić, čiji je brat poznati fudbaler. Veza je počela 2010. godine, a trajala je samo pola godine. Pokušavali su da se sakriju od medija i javnosti, ali im to baš i nije polazilo za rukom.

- To je bila lepa ideja, ali oboje smo mladi i vrhunski sportisti, pa bi takva veza tražila puno odricanja, Uvek bi neko od nas morao nečega da se odrekne – komentarisao je svojevremeno Nikola.

Povezivalo su ga i sa manekenkama Mijom Šlogar i Doris Vrečko, ali je on to opovrgnuo.

- Poznajem te devojke, ali nikada nisam bio u vezi ni s jednom od njih - otkrio je svojevremeno za Story.

Sreću je na kraju ponašao sa francuskom gimnastičarkom Žeraldinom Pile sa kojom ga je 2011. upznao prijatelj. Prati ga prati na svim važnijim utakmicama, a Nikola je istakao da je Žeraldina najbolja žena na planeti i da je voli do Meseca i nazad.

Nikola je oduvek isticao da su mu supruga i deca na prvom mestu i ne može da zamisli da se bar dva puta godišnje ne odmara na Jadranskom moru.

Nikola je visok 196 centimetara, igra na poziciji beka, a branio je boje Monpeljea, Kila, Barselone i od 2015. Pari Sen Žermena. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading