POZNATI RUSKI HOKEJAŠ SE POKAJAO Hteo bih na ručak i pivo s Novakom, ali je on vegan

07:20 | 20-04-2024

Ostali sportovi 0

Novak Đoković nije samo najbolji teniser sveta, možda i svih vremena, već je i jedan od omiljenih sportista među svojim kolegama.

hokej
Profimedia

To neretko dokazuje na različitim terenima, od fudbalskog, preko košarkaškog, pa čak do golfa.

Tako je poznati ruski hokejaš Aleksandar Barkov u razgovoru za društvene mreže svog kluba Floride Panters istakao da bi upravo sa Srbinom hteo na obrok uz pivo, ali se setio bitne činjenice.

- Želim da kažem Đoković, ali on je vegan, pa... Mislim da ne bih uživao toliko u toj hrani. Verovatno bih ga poveo sa mnom, ali samo za razgovor - rekao je Barkov u šaljivom tonu.

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Amber uspešniji od Srbina

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

Pročitajte još:

S obzirom na to da je Nole ove godine igrao samo na tri turnira i nije se proslavio, jasno je da ni zarada nije kao minulih godina, pa je tako do sada u ovom segmentu od njega bolji čak Igo Amber (1,04 miliona dolara). Novak Đoković je prvi na ATP listi, ali je tek na 18. mestu kada se radi o zaradi ove sezone u konkurenciji muškaraca i dama.

Popularni Barki je od 2013. godine član Floride, kada je izabran kao drugi pik na NHL Draftu, a na internacionalnom nivou predstavlja Finsku pošto je rođen i odrastao u Tampereu.

Nenadmašni Novak

Đoković je toliko dominantan da ga s razlogom mnogi smatraju za najvećeg koji je igrao tenis. Gotovo svakodnevno se pojavljuju neverovatni rekordi koji su u vlasništvu svetskog broja jedan. Naime, Srbin je jedini u istoriji tenisa koji ima: 85%+ pobeda na svakom grend slem turniru, 80%+ trijumfa na svakoj podlozi, 70%+ pobeda na svakom mastersu i 70%+ pobeda na svakom velikom turniru.

Njegovi roditelji su predstavljali Rusiju, otac Aleksandar senior u hokeju takođe i majka Olga u košarci.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

 

Komentari(0)

Loading