VEST OD KOJE ĆE VAM SE SRCE ISTOPITI Srbin Nikola Spajić osvojio zlatnu medalju, predstavljaće našu zemlju na Paraolimpijskim igrama u Parizu (VIDEO)

22:17 | 24-04-2024

Ostali sportovi 0

Sportisti su najbolji ambasadori Srbije i njivovi rezultati naciju čine ponosnom

Duh blokova
Printscreen

U današnje vreme je toliko nebitnih informacija da one koje su stvarno lepe za čuti i od kojih će vam se koža naježiti, a srce istopiti, ne mogu da dođu do izražaja i nisu.

Nikola Spajić, sada već čuveni srpski paraolimpijac, je na paraolimpijskim kvalifikacijama u Sofiji osvojio zlatnu medalju koja go vodi na Paraolimpjske igre u Parizu ovog leta.

- Naravno da sam srećan zbog plasmana. Ovo je još jedna stepenica ka mom konačnom cilju, a to je pobedničko postolje na predstojećim igrama. Značajan događaj za mene, mog trenera i Srbiju - rekao je Nikola Spajić.

 

@duh.blokova ДУХ БЛОКОВА је уз све спортисте који представљају Србију у белом свету! Напред наши!!! #duhblokova #nbg #novibeograd_blokovi #novibeograd ♬ original sound - Duh blokova

 

Nikoli je sreću poželeo sportski "Duh blokova".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:
Sara Sakradžija
Ostali sportovi

NE POSTOJI NIŠTA LEPŠE OD VASKRSA U KRUGU PORODICE Sara Sakradžija za Sport.alo o laskavoj tituli, životu daleko od kuće, srpskim saigračicama i zagonetnom novom klubu

07:55

4 maj, 2024

Ostali sportovi

Sara je za sport.alo sumirala sezonu iza nas, a govorila je i u monotonom životu u hladnom Kazahstanu, igranju sa srpskim saigračicama i zašto to baš često i nije najbolja opcija, otkrila šta misli o laskavoj tituli koju su joj dodelile koleginice, ali i rekla kako će provesti Vaskrs.

Komentari(0)

Loading