VELIKI USPEH SRPSKOG KLUBA Vaterpolisti Novog Beograda obezbedili plasman na Fajnal-for Lige šampiona

23:40 | 24-04-2024

Ostali sportovi 0

Vaterpolisti Novog Beograda obezbedili su plasman na Završni turnir (F4) Lige šampiona, koji će biti održan od šestog do osmog juna na Malti.

VK Novi Beograd
Aleksandar Đorđević


Vaterpolisti Novog Beograda će treću godinu zaredom igrati na F4 Lige šampiona.

Pored Novog Beograda plasman na F4 Lige šampiona izborio je i Pro Reko.

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su ranije večeras u Splitu ekipu Jadrana rezultatom 15:10 u meču četvrtog kola grupe A Top osam faze Lige šampiona, dok je Pro Reko nadigrao Marsej rezultatom 12:10. 

Prvo mesto na tabeli grupe A drži Pro Reko sa 11 bodova, dok je Novi Beograd drugi sa 10. Marsej je treći sa tri boda, dok je Jadran poslednji bez bodova.

Pro Reko i Novi Beograd će u preostala dva kola odlučiti o tome koja ekipa će osvojiti prvo mesto u grupi A Top osam faze LŠ.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:
Sara Sakradžija
Ostali sportovi

NE POSTOJI NIŠTA LEPŠE OD VASKRSA U KRUGU PORODICE Sara Sakradžija za Sport.alo o laskavoj tituli, životu daleko od kuće, srpskim saigračicama i zagonetnom novom klubu

07:55

4 maj, 2024

Ostali sportovi

Sara je za sport.alo sumirala sezonu iza nas, a govorila je i u monotonom životu u hladnom Kazahstanu, igranju sa srpskim saigračicama i zašto to baš često i nije najbolja opcija, otkrila šta misli o laskavoj tituli koju su joj dodelile koleginice, ali i rekla kako će provesti Vaskrs.

Komentari(0)

Loading