SVI NA ZELENI VENAC Alo! podrška maratoncima: Čekaju vas naša muzička stanica i mini-trka za najmlađe

06:30 | 28-04-2024

Ostali sportovi 0

Kao i uvek - spremili smo poklone iznenađenja za sve generacije

36. Beogradski maraton
Alo!/Dejan Briza

 

Alo! media system, već tradicionalno, ima značajno mesto na Beogradskom maratonu kao višegodišnji medijski partner najvećeg trkačkog spektakla u srpskoj prestonici.

36. Beogradski maraton Alo!/Dejan Briza
 

Naša kompanija spremno dočekuje i ovaj maraton. Na staroj poziciji, takođe već tradicionalnoj, kod Zelenog venca i ovog puta biće postavljena ALO! MUZIČKA STANICA.

36. Beogradski maraton Alo!
 

Maratonce, i velike i male, godinama bodrimo muzikom s razglasa, aplauzima i gromoglasnim navijanjem, svesrdno guramo ka cilju na Terazijama i to baš na deonici gde snaga polako izdaje. I svi oni, i veliki i mali maratonci, zahvalni su nam na toj pomoći, što nas čini ponosnima.

36. Beogradski maraton Alo!/Dejan Briza
 

Važno mesto u našoj priči tokom i ovog 37. Comtrade Beogradskog maratona zauzimaju, dabome, oni najmlađi. U svrhu promovisanja zdravog života i sporta kod mališana, na Zelenom vencu i ovog puta održavamo ALO! MINI-TRKU.

36. Beogradski maraton Alo!/Dejan Briza
 

Svako dete koje istrči tridesetak metara dobiće poklone, slatkiše, slaniše, balone... A za uspomenu i dugo sećanje na prelep događaj u njihovom detinjstvu imaju mogućnost fotografisanja s peharom, u originalnom ramu za slikanje.

36. Beogradski maraton Alo!/Dejan Briza
 

Maratonci, veliki i mali, posebno vi naši dragi mališani, vidimo se na Zelenjaku, na jednoj od najlepših tačaka 37. Beogradskog maratona.

Komentari(0)

Loading