DARKO HABUŠ ZA ALO! Uzbuđen sam i preumoran! Direktor Beogradskog maratona govorio o izazovima u organizaciji, ali i specijalnom gostu u prestonici Srbije (VIDEO)

15:03 | 27-04-2024

Ostali sportovi 0

Sutra nas očekuje pravi spektakl na ulicama Beograda

Darko Habuš
Alo

U nedelju 28. aprila očekuje nas 37. Comtrade Beogradski maraton, koji će okupiti rekordan broj učesnika, preko 13.000 takmičara ukupno. 

Tradicionalni start je kod crkve Svetog Marka, cilj je na Terazijama. 

Takmičari će trčati na distancama od 10, 21 i 42 kilometra, a u prestonicu Srbije dolazi i 2.500 stranaca iz 72 zemlje širom sveta. 

POSEBAN GOST DIREKTOR ČIKAŠKOG MARATONA Održana svečana konferencija uoči 37. Comtrade Beogradskog maratona (VIDEO)

Direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, u razgovoru za Alo! novine, govorio je o predstojećem Beogradskom maratonu i šta sve možemo da očekujemo u nedelju na ulicama prestonice. 

- Osećam se preumorno i preuzbuđeno, ali spremno dočekujemo sutrašnju trku i spektakl koji nas očekuje. Drago mi je da se odazvao tako veliki ljudi i ovom prilikom pozivam građane da dođu u što većem broju, a ne sumnjam da će tako i biti. Imamo 13.000 prijavljenih trkača i pokušaćemo da povećavamo te brojke iz godine u godinu. Što se tiče dolaska gospodina Nišija u Beograd, direktora Čikaškog maratona, on je neko od koga učim ceo život i ne mogu da vam opišem koliko mi znači njegov dolazak u naš grad. Ako neko treba da oceni da li smo sve dobro odradili kada je reč o organizaciji ovog događaja, to je onda upravo gospodin Niši - poručio je Habuš za Alo! 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

Komentari(0)

Loading