ALO! POBEDNICI Mališani učestvovali na našoj tradicionalnoj mini-trci

18:16 | 28-04-2024

Ostali sportovi 0

Brojni klinci i klinceze nagrađeni slatkišima, slanišima, fotografijama za dugo sećanje, naravno i peharima

Maraton
Dejan Briza

Trčala je Srbija i njeni gosti stigli sa svih strana sveta, ali su trčali i mališani. Tradicionalno, za njih je naša kompanija organizovala Alo! mini-trku.

Kao i prethodnih godina, mnogobrojni klinci i klinceze su se takmičili, ali i družili na Zelenom vencu. Pobednici će, ako bog da, biti neki budući trkački šampioni, a svi zajedno su osetili draž velikog takmičenja.

Muzička stanica

Za sve vreme održavanja 37. Beogradskog maratona, na samo dva kilometra od cilja na Terazijama s Alo! štanda na Zelenjaku je odzvanjala muzika kao motivacija trkačima za izdrže. Učesnici su nam i ovog puta zahvaljivali na podršci koja im je, kažu, bila neophodna pred sam finiš.

Naposletku Alo! Media System je svakog učesnika nagradio poklonima - balonima, slatkišima, slanišima... Na cilju ih je pored pehara čekao i ram za fotografisanje da bi imali večnu uspomenu na učešće u jednoj od pratećih manifestacija Beogradskog maratona.

Okrepa kod Albanije

Alo! promoterke su, pored Zelenog venca, bile i u Kolarčevoj ispred Palate Albanija, gde su delile okrepu za sve učesnike.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading