NELE I OKI PORUČUJU „STRUJU ŠTEDI“: EVO U ČEMU JE KLJUČ ZA OSVAJANJE FIĆE Fondacija Mozzart i Ministarstvo rudarstva i energetike vas nagrađuju za štednju električne energije

15:00 | 29-04-2024

Ostali sportovi 0

Znate li zašto Nele i Oki vode računa o svakom prekidaču, punjaču i elektronskom uređaju u svom domu?

Mozzart
Mozzartbet

Razlozi za štednju struje su brojni – dobra je za kućni budžet, ali i za životnu sredinu. Ovog meseca, međutim, ušteda električne energije vam može doneti i vredne nagrade u takmičenju Fondacije Mozzart „Struju štedi da humanost više vredi“. 

https://www.youtube.com/watch?v=jE1rwx4eOII

Glavna nagrada je Fiat 500 hibrid, dok i ostale štediše očekuju sjajni pokloni, kao što su zamena kompletne stolarije, električni trotineti, prečišćivači vazduha... Fondacija Mozzart ovu jedinstvenu akciju realizuje uz podršku Ministarstva rudarstva i energetike već drugu godinu zaredom.

Mozzart Mozzartbet
 

Ukoliko ovog meseca uštedite barem jedan procenat struje u odnosu na april 2023. godine, deo originalnog aprilskog računa za struju koji vam ostane nakon plaćanja, a na kojem su istaknuti vaši podaci i ušteda električne energije, pošaljite na adresu Fondacije Mozzart, Takovska 49b, 11000 Beograd. Ukoliko račune plaćate elektronskim putem, potrebno je samo da odštampate račun sa istaknutom uštedom. Račune sa naznakom „Za nagradno humanitarno takmičenje ’Struju štedi, da humanost više vredi’” možete slati do 5. juna 2024. godine, nakon čega će u lajv prenosu na društvenim mrežama Fondacije Mozzart biti organizovano izvlačenje dobitnika.

Slanjem računa doprinosite i humanitarnom segmentu takmičenja, jer će Fondacija Mozzart za svaki pristigli račun donirati sredstva za izgradnju solarne elektrane u izabranoj školi u Srbiji. Kompletna pravila nagradnog takmičenja možete da pogledate na linku. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading