LEGENDARNI GOLMAN DOŽIVEO SRČANI UDAR Brza reakcija lekara sprečila tragičan ishod

11:45 | 01-05-2024

Ostali sportovi 0

Arpad Šterbik, nekadašnji golman reprezentacije Jugoslavije, kasnije i Srbije i Crne Gore, doživeo je srčani udar...

Arpad [terbik
EPA-EFE/GEORGI LICOVSKI

Dugogodišnji as brojnih evropskih klubova, sada trener golmana u Vespremu gde je i završio bogatu karijeru 2020. godine prijavio je u utorak tokom ranih jutarnjih sati da se oseća loše zbog čega je odmah prebačen u bolnicu gde mu je ubrzo konstatovan srčani udar.


Vesprem je na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio navode medija, ali i obavestio javnost da se Šterbik oseća dobro i da će najverovatnije iz bolnice biti pušten u četvrtak ujutru. Brzom reakcijom doktora sprečen je tragičan ishod... 

- Naš trener golmana Arpad Šterbik nije putovao sa ekipom u utorak. Ujutru mu se slošilo i završio je u bolnici gde je utvrđeno da je imao srčani udar. Zahvaljujući brzoj reakciji lekara on se sada oseća bolje i trebalo bi da napusti intenzivnu negu do sutra. Želimo mu brz oporavak i čekamo ga da se vrati - stoji u saopštenju kluba kojim je potvrđeno da je brzom reakcijom doktora sprečena tragedija.

Arpad Šterbik rođen je 20. novembra 1979. godine i tokom karijere branio je za Jugović, Foteks Vesprem, Sijudad Real, Atletiko Madrid, Barselonu, Vardar i Telekom Vesprem. Od 1999. do 2006. čuvao je mrežu reprezentacija Jugoslavije i Srbije i Crne Gore, dok je kasnije bio golman Španije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading