TRI MESECA BEZ VOĐENJA LJUBAVI I MARIHUANE Majk Tajson nametnuo sebi poseban režim uoči borbe protiv jutjubera

06:00 | 02-05-2024

Ostali sportovi 0

Dvadeset miliona dolara inkasiraće Tajson od ovog meča

Majk Tajson
EPA/CJ GUNTHER

Legendarni američki bokser Majk Tajson (57) ponovo će ući u ring za tri i po meseca kada će se boriti protiv juutjubera Džeka Pola, koji je postao bokser, na stadionu AT&T u Arlingtonu (Teksas). Zbog toga je Tajson sebi nametnuo strogu tromesečnu zabranu seksa i marihuane uoči Netflixovog hit obračuna.

Poznati novinar Majkl Benson objavio je da će se borba (20. jula) biti profesionalna i da će se voditi kao 57. u Tajsonovoj, odnosno 11. u Polovoj karijeri.

Boksovaće osam rundi po dva minuta, umesto standardnih trominutnih rundi, a nosiće rukavice od 14 unci koje su nešto veće od standardnih. Dvoboj će uživo biti na Netflixu, a oko ringa naći će se 80.000 ljudi.

Tajson nije bio u ringu od novembra 2020. godine i prekida s još jednom ikonom Rojem Džonsom Juniorom.Sada traži marginalna rešenja kako bi stekao potencijalnu prednost u odnosu na Pola koji se profesionalno borio 10 puta.

- Disciplinovano živim život pa se disciplinovano i borim. Verovatno šest sedmica nisam se napušio niti imao seks. To je samo disciplina, to je raditi ono što mrziš da radiš, ali raditi to onako kako ja to volim. Mrzim što ne mogu da pušim, ali radim to kao da to volim. Mrzim što ne mogu da spavam sa ženom, ali radim to kao da to volim, zato što to želim, neću to učiniti - rekao je Tajson za Forbs.

Inače, Tajson nije skrivao ljubav prema marihuani pa je tako bio i napušen tokom borbe protiv Enfdrjua Golote 2000. godine. Međutim, sada je odustao kako bi pojačao agresiju.

U ekskluzivnom razgovoru za Fox News istakao da se plaši ove borbe.

- Imam čudnu ličnost, mada ne mislim da je čudna. Šta god da me plaši, ja to radim. Tako je to. Plašio sam se borbe protiv Roja. Bio sam pretežak i star 53-54 godine i rekao sam „Hajde da to uradimo“. Sve što me plaši, suočavam se s tim. Takva mi je ličnost. I trenutno sam prestravljen - rekao je Tajson.

Čuveni bokser je potom dodatno objasnio kako se oseća.

- Uvek sam verovao da me izazovi i nervoza uglavnom guraju ka uspehu. Da nemam ove osećaje, ne bih ulazio u borbu. Moram da imam ove osećaje da bih se borio. Bez njih, nikada ne bih ušao u ring - poručio je Tajson.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

Tagovi:

Komentari(0)

Loading