"DA PEGLAMO SVE REDOM DO OLIMPIJSKIH IGARA" Srbin postao šampion Evrope, pa dao prelepu izjavu: Ovo je pobeda za ćerku

06:30 | 06-05-2024

Ostali sportovi 0

Opravdano se obradovao.

marko
Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia

Marko Podraščanin je na idealan način okončao karijeru - tako što je postao klupski prvak Evrope. Srbin je već nekoliko godina član Trentina i konačno mu je pošlo za rukom ono za šta se celu karijeru borio.

OPROŠTAJ U STILU Podraščanin blokom za Ligu šampiona stavio tačku na karijeru

Posle velike pobede, legendarni odbojkaš je dao nekoliko veoma jakih izjava, a za početak izlaganja je izneo utiske sa meča:

- Puno mi je srce, presrećan sam, zaslužili smo posle velike borbe tokom cele sezone i neuspeha u italijanskom plek-ofu gde smo stali u polufinalu. Ovo je bila moja poslednja utakmica u Trentu i lepše nije mogla da se završi moja karijera u ovom klubu, u kojem sam bio pune četiri godine - počeo je Podraščanin, a prenosi Telegraf.

Pre meča je dao obećanje svojoj ćerki:

- Da, obećao sam ćerki Mili pobedu na rođendan i ispunio sam joj tu želju, a znamo koliko je današnji dan važan za pravoslavni svet, pošto smo se svi jutros probudili sa istim mislima i rečenicama koje svake godine razmenjujemo na najveći hrišćanski praznik – Vaskrs! Još uvek nisam podigao pehar, ali verujem da će i to biti poseban trenutak za mene - oduševljen je ostao Marko.

Priznao je da nije očekivao da će ikada biti prvak Evrope:

- Iskreno, bio sam skeptičan pre dve godine i mislio sam da nikada neću osvojiti titulu klupskog šampiona Evrope, pošto mi se to dogodilo u 35. godini. Međutim, kad smo ušli u finale, ponadao sam se da će mi se trud i rad isplatiti u 37. godini i sada sam najsrećniji čovek na svetu. Ako je ovako moralo da bude, ako smo morali da izgubimo Skudeto, a osvojimo evropsku titulu u Turskoj, onda neka je sve tako bilo - dodaje Podraščanin.

Za kraj je kratko rekao kako se raduje povratku u reprezentaciju.

- Jedva čekam da se priključam reprezentaciji i da peglamo sve redom do Olimpijskih igara. Slobodno tako napišite! - poručio je legendarni odbojkaš.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading