NOKAUT HUMANOSTI Stvaraju šampione, a izbačeni na ulicu!

06:00 | 19-05-2024

Ostali sportovi 0

Deca s Čukarice uskraćena da u valjanim uslovima treniraju plemenitu veštinu

Bokseri kluba Kid Bleki

Bokserski klub Kid Bleki je počeo s radom pre tri godine na Čukarici, okuplja veliki broj dece, postiže zapažene rezultate, ali suočava se s velikim problemom - treninzi na otvorenom i to kad, jasno, dozvole vremenski uslovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bk_kidbleki

Kad je to čuo Zlatko Došljak, nekadašnji reprezentativac i šampion naše zemlje, sa svojim klubom Zvezdara Olimp pritekao je u pomoć.

- Puna podrška klubu i njegovom treneru i osnivaču Vojinu Stankoviću. Bez oklevanja smo se angažovali da pomognemo klubu koji radi za dobrobit dece. Rezultati devojčica i dečaka govore više od reči, sigurno je da Kid Bleki stvara buduće šampione i reprezentativce u boksu koji će nas ponosno predstavljati širom sveta  - ističe Došljak.

Svi zajedno da pomognemo deci

- Vrata našeg kluba su otvorena Kid Blekiju, mogu da treniraju s nama dok se problem ne reši. Apelujemo na sve institucije da zajednički pronađemo rešenje kako bi klub dobio prostor u kojem bi deca s Čukarice i šire mogla da treniraju u humanim uslovima - kaže Došljak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bk_kidbleki

Muke Kid Blekija su, kaže, počele u februaru.

- Iznajmljeni prostor u kojem se klub nalazi zadesila je poplava koja je nanela veliku štetu. Vlasnik nije imao razumevanja prema treneru koji je sam plaćao kiriju bez ikakve pomoći. Problemi su nastali kad je vlasnik prostora tražio kiriju za mesec u kojem je bila poplava. Trener nije bio u mogućnosti da plati, jer u februaru klub nije mogao da trenira, a vlasnik je onda zaključao vrata i sva oprema kluba je ostala unutar lokala. Trener je to prijavio nadležnima, te se očekuje rešavanje ovog problema. Deca treniraju pod vedrim nebom, a u slučaju lošeg vremena budu uskraćena za rad. Kid Bleki je u teškoj situaciji, bez ikakve pomoći.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading