NIKAD ISKRENIJE Za Srbiju igra skoro 20 godina, a sad je zagrmeo: Ovo nije moja ekipa

07:54 | 27-05-2024

Ostali sportovi 0

Odbojkaši Srbije su izgubili od Nemačke, a Marko Podraščanin je bio baš oštar

Marko Podraščanin
EPA

- Pre svega bih čestitao reprezentaciji Nemačke. Iako su se već plasirali na Olimpijske igre, igrali su veoma čvrsto danas. Naravno, želeli smo drugačiji ishod danas, ali oni su igrali bolje. Ne znam zašto, ali su želeli pobedu više od nas - rekao je Podraščanina.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nama je trijumf bio baš potreban posle teških poraza od Japana i Brazila prethodnih dana, ali i dalje smo u igri", rekao je Podraščanin i podsetio da je ostalo još osam utakmica u igri, ali ga jedna stvar brine: "Ovo nije moj tim, ovo nije ekipa koju sam želeo i koja će se plasirati na Olimpijske igre. Moramo da igramo bolje!".

On je  pokušao da razmrda saigrače.

- Počastvovan sam jer predstavljam svoju porodicu, prijatelje i državu već 18 ili 19 godina. Bukvalno, pola svog života igram za reprezentaciju. Dajem sve od sebe iz dana u dan, ali danas to nije bilo dovoljno za pobedu. Ostalo je još osam mečeva, za koje se nadam da meni neće biti poslednji, odnosno da ćemo ih dobiti, ali moramo da idemo korak po korak i da razmišljamo samo o sledećem protivniku - zaključio je Podraščanin.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Komentari(0)

Loading